Zeiknat

We liepen al een hele tijd over de heide, pratend over van alles en nog wat en genietend van de mooie omgeving. We waren een behoorlijk eind van de auto toen plotseling een plensbui losbarstte. We keken elkaar aan en vervolgens om ons heen of we ergens konden schuilen. Een heel stuk verderop stond een eenzame boom tussen de paarse heide. Ik greep haar bij de hand en begon te rennen. Uiteraard volkomen zinloos met dit weer. Tegen de tijd dat we hijgend bij de boom aankwamen, waren we doorweekt.

Mijn kleren plakten aan mijn lijf en haar haren hingen in slierten langs haar gezicht. Het witte bloesje dat ze droeg was door de regen volkomen doorzichtig en toonde haar lichtblauwe bh erdoorheen. We lachten om onze situatie en ondanks dat ze verregend was, vond ik haar lekkerder dan ooit. Mijn korte broek liet daar ook geen twijfel over bestaan. Ik trok haar tegen me aan voor een zoen en zij voelde direct de bobbel in mijn broek.

Ze greep met haar hand naar mijn kruis en kneep even in mijn ballen. Dat was voor mij een uitnodiging om mijn handen op haar borsten te leggen en ze stevig te masseren. Een waarderende kreun steeg op uit haar keel. Ik knoopte haar bloesje open en stak mijn handen erin om achter haar rug haar bh sluiting los te maken. Ze keek wel even om zich heen, maar maakte geen bezwaar. Haar mooie, volle borsten vielen uit de bh en ik kon niet wachten om ze in mijn mond te nemen.

Ik zoog aan de ene tepel en beet vervolgens in de andere. Ondertussen kletterde de regen nog steeds om ons heen. Gelukkig was het een warme dag en voelde de regen meer als een lauwe douche. Haar handen hadden inmiddels mijn gulp open gemaakt en ze speelde met mijn harde pik. Ik was ondertussen goed geil. Ik gaf haar een zoen op haar mond en draaide haar vervolgens bij haar schouders om. ‘Leg je handen tegen de boomstam’, zei ik ‘en steek je kont naar achteren’. Ze keek me ondeugend aan en gehoorzaamde.

Ik trok haar kanten slipje met een ruk onder haar rokje vandaan en hielp haar eruit te stappen. Het slipje gooide ik opzij en ik duwde met mijn voet haar benen wat verder uit elkaar. Ik sloeg haar rokje naar boven om, zodat ik haar lekkere billen goed kon zien. Met mijn hand voelde ik tussen haar gespreide benen en merkte dat ook zij behoorlijk opgewonden was bij het idee hier midden op de heide genomen te worden. Haar grotje was ontzettend nat en dat had niks te maken met de regen die nog altijd gestaag om ons heen viel.

Ik trok mijn broek wat verder naar beneden en bevrijdde mijn kloppende lul. Hij stond strak overeind en met een enkele beweging stak ik hem diep in haar wachtende gleuf. Ze boog zich wat verder naar voren, zodat ze steviger stond en ik greep haar heupen stevig beet. Met pompende bewegingen stootte ik mijn pik heerlijk hard in haar sappige kutje. Aan haar gehijg en gekreun te horen, genoot ze met volle teugen.

Ik greep met een hand haar lange haar beet en trok haar hoofd naar achteren. Hierdoor kromde ze haar rug nog meer, waardoor mijn pik nog dieper kon doorstoten en mijn ballen tegen haar kont kletsten. Het was zo opwindend daar in de vrije natuur, met de regen en de wind tegen mijn lijf, dat mijn hoogtepunt niet lang op zich liet wachten en ik haar geile kutje helemaal vol spoot. Toen ik me terugtrok liep het sperma langs haar benen naar beneden.

Ik deed haar rokje omlaag en gaf haar nog een tik op haar lekkere billen. ‘Dat was heerlijk, zeg. Moeten we nog eens vaker doen’, zei ze glunderend. ‘Zullen we nu maar teruglopen. We zijn toch al zeiknat’. Ze deed haar bh en bloesje goed, ik pakte haar hand en we liepen weg bij de boom. Haar verregende slipje bleef achter in de modder als bewijs van ons avontuur.